black

 • Vantage V

  0 out of 5
  499.90

  De Polar Vantage V is een eersteklas multisport- en triatlonhorloge met GPS, hartslagmeting aan de pols en geavanceerde trainingsfuncties: de perfecte trainingspartner voor atleten.

  GEAVANCEERDE SPORTTECHNOLOGIE

  Dankzij de nieuwste wearable tech-innovaties biedt Polar Vantage V accurate gegevens die je in staat stellen je prestaties te maximaliseren.

  GEAVANCEERD HARTSLAG METEN AAN DE POLS

  De nieuwe Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie houdt nauwkeurig je hartslag bij, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. MEER INFORMATIE

  JE LOOPVERMOGEN METEN

  De Polar Vantage V meet je loopvermogen via de pols, dus je hebt geen footpods of sensoren nodig.

  JE TRAINING OPTIMALISEREN

  Wil je als een professional trainen, dan moet je ook als een professional herstellen. Polar Vantage V helpt je de juiste balans te vinden tussen training en rust, en om blessurevrij te blijven met een unieke allesomvattende oplossing voor het bijhouden van trainingsbelasting en herstel.

  WETEN HOE JE TRAINT

  De nieuwe Training Load Pro™ geeft een uitgebreid overzicht van de verschillende manieren waarop je trainingssessies je lichaam belasten.

  VOORKOM OVERBELASTING EN BLESSURES

  Kijk of je lichaam klaar is voor training en ontvang feedback over je herstel met Recovery Pro™.

  MEER DAN EEN SPORTHORLOGE

  Wanneer je traint met de Polar Vantage V, heb je toegang tot het volledige Polar-ecosysteem, waar alles aan elkaar gekoppeld is. In Polar Flow vind je al je trainingsgegevens overzichtelijk bij elkaar op één plaats.

  Je kunt ook automatisch je trainingsgegevens synchroniseren naar andere services zoals Strava of TrainingPeaks.

  HET ULTIEME TRAININGSPLATFORM

  Met uitgebreide tools voor trainingsplanning en -analyse, een automatisch trainingsdagboek, voortgangsrapporten en nog veel meer, helpt Polar Flow je om al je trainingsdoelen te halen.

  GEGEVENS VOOR JE COACH

  Deel al je trainingsgegevens met je coach, ontvang meteen feedback en plan samen je trainingsseizoen met de gratis Polar Flow for Coach-service. MEER INFORMATIE

   

 • Vantage M

  0 out of 5
  279.90

  MULTISPORT- EN HARDLOOPHORLOGE MET GPS, MEET HARTSLAG AAN DE POLS

  Verleg je grenzen met de Polar Vantage M, een veelzijdig multisport- en hardloophorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. Deze slanke en lichtgewicht trainingspartner levert alle gegevens die je nodig hebt om nóg beter te worden.

  ONTWIKKELD VOOR TOPPRESTATIES

  De Polar Vantage M is een combinatie van de nieuwste sporttechnologie en een lichtgewicht ontwerp.

  GEAVANCEERDE HARTSLAGMETING AAN DE POLS

  Dankzij de nieuwe Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie kan de Polar Vantage M nauwkeurig je hartslag meten via de pols, zelfs tijdens zware trainingen. LEES MEER

  BLIJF TROUW AAN JE STIJL

  Pas je Polar Vantage M aan iedere look aan met een aanpasbare polsband. Kies je favoriet uit het assortiment van Polar of gebruik een andere polsband met 22 mm-veerpennen. LEES MEER

  JOUW ALLES-IN-ÉÉN TRAININGSPARTNER

  Of je nu beter wilt worden in je favoriete sport of je prestaties in verschillende sporten wilt meten, de Polar Vantage M is er om jou te helpen.

  BEKIJK WAT JE GEDAAN HEBT

  Polar Vantage M helpt je je training te kwantificeren en toont aan hoe je trainingen je lichaam op verschillende manieren belasten. MEER INFORMATIE

  KEUZE UIT MEER DAN 130 SPORTEN

  Met de Polar Vantage M kun je voor elk van je sporten de instellingen aanpassen. MEER INFORMATIE

  HET PERFECTE TRAININGSPLATFORM VOOR SPORTERS DIE VAN CIJFERS HOUDEN

  De Polar Vantage M werkt naadloos samen met Polar Flow, je online dagboek met gegevens over training, slaappatroon en activiteit. In Polar Flow vind je al je trainingsgegevens overzichtelijk bij elkaar op één plek.

  Je kunt je gegevens ook synchroniseren naar andere online sportcommunity’s, zoals Strava of TrainingPeaks.

  PLAN, TRAIN, ANALYSEER

  Je krijgt toegang tot een automatisch trainingsdagboek, uitgebreide tools voor planning en analyse, voortgangsrapporten en ondersteuning van de Polar Flow-community. LEES MEER

  DEEL JE GEGEVENS MET JE COACH

  Geef je coach toegang tot je trainingsgegevens met de gratis Polar Flow for Coach-service. LEES MEER

 • a370

  0 out of 5
  169.90

  De Polar A370 is een sportieve, waterdichte fitness tracker waarmee je 24/7 op koers blijft dankzij de continue hartslagmeting, de geavanceerde slaapregistratie en de unieke workoutfuncties van Polar.

  Vind jouw balans: wees actief, neem rust en geniet.

 • m200

  0 out of 5
  149.90

  De Polar M200 is een waterdicht GPS sporthorloge met optische hartslagmeting, en 24/7 activiteitsmeting.

 • airflow backpack black

  0 out of 5
  79.50

  De Cado Motus airflow schaats backpack is een iedeale rugtasvoor schaatsen en skeelers. De grote en ruim opgezette tas is ergonomisch vormgegeven, is ventilerend en heeft een speciale pocket voor een helm. De schaatsen of skeelers / skates worden aan de buitenkant met straps aan de tas bevestigd.

 • Race attack

  0 out of 5
  69.99
 • A2 visor

  0 out of 5
  39.50

  De Cádomotus Apha-2 lenzen zijn ontworpen in combinatie met de Alpha-2 Aero helm. De lenzen klikken stevig vast met sterke magneten. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen.

 • PHANTOMS BLACK

  0 out of 5
  35.00

  De Reef Phantoms Black Teenslippers voor heren zijn waterbestendig door hun synthetisch nubuck bovenwerk met mesh voering. De EVA foam zool met anatomische pasvorm zorgt voor een lichte en comfortabele loopervaring.

 • phantoms

  0 out of 5
  34.99

  phantoms