babolat

 • Jet match II

  0 out of 5
  149.99 120.00

  De Babolat Jet Mach II schoen vervolgt de lijn van het Jet assortiment door een model aan te bieden dat nog steeds licht is maar toch meer ondersteuning en demping biedt.

  Productomschrijving:

  Deze Babolat Jet Mach II schoen is nog lichter en biedt een nog betere stabiliteit dan zijn voorganger. De nieuwe KPRS-X technologie ontwikkeld door Babolat om de demping bij de hiel te optimaliseren. De MatrYX technologie is ook geëvolueerd naar 2.0 om te profiteren van een nauwere grip op de voet door de toevoeging van zijvezels die de voet vasthouden.

 • Propulse Blast

  0 out of 5
  109.99 89.99

  De Propulse Blast Clay van Babolat zijn de heren tennisschoenen die comfort en ondersteuning bieden tijdens uw tenniswedstrijden. Een hippe tennisschoen met input van moderne Babolat technologieën die voor extra ondersteuning en comfort zorgen.

  De tennisschoen heeft aan de bovenzijde Powerstraps-banden. Deze zijn ontworpen om de voet tijdens zijwaartse bewegingen te beschermen. Ook de visgraatzool aan de onderzijde van de schoen zorgt ervoor dat u op alle ondergronden veilig kunt spelen. Hierdoor kunt u tijdens intensieve wedstrijden vertrouwen op de bescherming van uw schoenen, terwijl u alles geeft om te winnen.