Maple

 • Twin laser T-bone

  0 out of 5
  768.00

  De Maple Twin Laser is een klapschaats met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaatsbuis. De buis heeft een verstevigingrib waardoor de schaats stabieler in de bocht ligt. Bochten kunnen dan ook op topsnelheid worden genomen. Op het rechte eind kan de energie maximaal worden omgezet in snelheid. Het ijzer is opgebouwd uit PM-staal 65+ Hrc met een dikte van 1.1 mm en is 1 millimeter hoger gemaakt dan de Comet laser. De buis van de Maple Twin Laser is asymmetrisch in tegenstelling tot de symmetrische buis van de Maple Comet Laser.

 • Comet laser T-bone

  0 out of 5
  667.00

  Een klapschaats met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaatsbuis die uitwisselbaar is. De buis heeft een verstevigingsrib waardoor de schaats stabieler in de bocht ligt. Bochten kunnen dan ook op topsnelheid worden genomen. Op het rechte eind kan de energie maximaal worden omgezet in snelheid.

  Het ijzer bestaat uit bi-metaal 64 Hrc met een dikte van 1.1 mm

  Dit onderstel is ook verkrijgbaar met de nieuwe T-bone beugel voor nog meer stijfheid en meer controle.

  Van de buis is ook een nieuwe variant: de Comet Laser Flex. Deze buis is iets flexibeler dan de Comet Laser. Daardoor stuurt de buis meer en zorgt voor nog meer controle in de bocht.

 • MPL1

  0 out of 5
  497.00 250.00

  De MPL 1 schoen is het topmodel van Maple. Licht, goed vervormbaar met veel steun rondom de enkels.

  Het is Maple’s mooiste stukje kunst in het inline-skateneen professionele snelheidsskate, gemaakt uit een volle 100carbon schoen, sterke en hoge kwaliteit, goudglanzend leer. Van binnen is de schoen ook van comfortabel leer gemaakt, verder is de schoen voorzien van een gouden gesp, een state of the art skate frame met Maple’s eigen ‘Direct Force‘ -technologie voor extra stijfheid. 

 • MPL 2

  0 out of 5
  359.00 225.00

  De nieuwe MPL inline boots van Maplez benaderen zeer dicht het comfort van een customschoen. De MPL 2 is de ideale skeelerschoen voor de fanatieke toerrijder of wedstrijdskater.

  De kuip is rond de enkel volledig termoplatisch en belegd met extra comfortabele padding. Dit geeft u uitstekende steun en toch een comfortabel gevoel. Dit biedt u goede steun en sturing in de bochten en toch veel comfort op bijvoorbeeld slecht wegdek of bij langere koersen of tochten.

  De schoen is opgebouwd uit 50% carbon en 50% glasvezel waardoor hij stijf en toch erg licht is.

  De MS Bottem technology waar de hele MPL serie om bekent staat zorgt voor een stijve schoen met weinig torsie waardoor al uw energie direct in snelheid omgezet wordt.

  De elastische top rond de achillispees zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid en maakt zelfs de spagaatfinisch mogelijk.

 • MPL4 zwart

  0 out of 5
  169.99 135.00

  De Maple Schoen MPL 4 is het instapmodel van Maple. Maar het is meer dan een instapmodel. De schoen is zeer thermoplastich wat een perfecte pasvorm garandeerd. De schoen is iets hoger uitgevoerd waardoor hij extra stabiliteit geeft.

  Bekijk wenslijst
 • MPL4 rood/zwart

  0 out of 5
  169.99 135.00

  De Maple Schoen MPL 4 is het instapmodel van Maple. Maar het is meer dan een instapmodel. De schoen is zeer thermoplastich wat een perfecte pasvorm garandeerd. De schoen is iets hoger uitgevoerd waardoor hij extra stabiliteit geeft.