raps

 • Hightop V8

  0 out of 5
  219.00

  De Raps Hightop V8 noren unisex zwart/wit/roood is een hoog model dat rondom de enkel een zachte voering heeft voor optimaal draagcomfort. De onderzijde van de Raps noren bestaat uit thermoplastisch carbon, wat zorgt voor een optimale pasvorm en goede ondersteuning. De schoen van het model is bevestigd aan de ijzers middels V8 driehoeksbuizen. Het ijzer van de Hightop V8 heeft een hardheid van 61 HRC. De Raps Hightop V8 zijn zeer geschikt voor al uw schaatstochten.

  * Hoog model
  * Zachte voering rondom de enkels voor optimaal draagcomfort
  * Thermoplastisch carbon in de onderzijde voor optimale pasvorm en ondersteuning
  * V8 driehoeksbuizen
  * Hardheid ijzers: 61 HRC

 • Comfort V6 klap-vast

  0 out of 5
  209.00

  Dit is de Raps Comfort V6. Een professionele schaats, met een super snelle uitstraling.’

  Een comfortable en stevige schaatsschoen die zorgt voor de nodige steun en comfort. De schoen, met de snelle look, heeft een buckle sluiting waarmee de schoen extra kan worden vast gezet. Het is een klapschaats die ook als vaste schaats gebruikt kan worden. Een topschaats voor gebruik op natuurijs en voor de kunstijsbaan.

  – De gebruikte leest is afgestemd op zowel dames als heren.
  – Het V6 vast/klap onderstel heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. De zwarte driehoeksbuis heeft een stalen mes met een hardheid van 61 HRC. Dit is harder dan elke andere schaats in haar prijsklasse en betekent vooral ook minder slijpen.

 • Raps Stork

  0 out of 5
  199.95 120.00

  Gedeeltelijk vervormbare (thermoplastische) Raps Stork schoen. Waar in het verleden de schoenen in laagjes werden opgebouwd, worden o.a. deze nieuwe Raps schoenen gekenmerkt door een composiet van licht en sterk carbon/glas dat thermoplastisch is. De pasvorm (leest) is gelijk aan de leest die tevens de basis is voor de succesvolle nieuwe Lion en Buzzard schaatsschoenen. De upper is gemaakt uit leer alsook uit een technisch duurzaam kunsstof. De voering is van leer. 

 • V4 Verstelbaar

  0 out of 5
  89.99

  De Raps Comfort-V4 norenschaats is een mooie, verstelbare schaats voor kinderen. Doordat de schaats in vier maten verstelbaar is, kun je er langer plezier van hebben. De Raps Comfort-V4 schaats heeft een comfortabele halfhoge semi-softboot. De schoen heeft een buckle sluiting, waarmee de schoen extra kan worden vast gezet. Dit model, met een bijna onverwoestbare driehoeksbuis, is uitermate geschikt voor prachtige schaatstochten op natuurijs.

  Specifieke eigenschappen:

  • Raps norenschaats voor kinderen
  • Semi-softboot
  • Sluiting: veters, snelsluiting en klittenbandsluiting
  • Voering: vochtregulerende binnenvoering
  • V4 driehoeksbuis
  • Verstelbaar in 4 maten, 29-32